Inspiratieboost: dit zijn de allerleukste bureaus voor kinderen

Inspiratieboost: dit zijn de allerleukste bureaus voor kinderen

Als we inspiratie en styling ideeën geven voor de home office, dan richten we ons eigenlijk altijd op de werkende man en vrouw. Maar ook voor kinderen is een bureautje geen slecht idee. Hier kunnen ze in alle rust tekenen, kliederen en knutselen of – in een later stadium – huiswerk maken.

Wij gingen op zoek naar de leukste bureaus voor kinderen en zetten de mooiste inspiratiebeelden op een rijtje. Want ja, zo’n klein bureautje kun je heel gemakkelijk kwijt in een klein hoekje!

Bron: Kenziepoo

Bron: Rafa-kids

Wij zijn gek op Scandinavische interieurs en de stijl uit het Hoge Noorden is wat ons betreft ook perfect voor in de kinderkamer. Door de combinatie van licht hout en veel wit ontstaat een fijne rustige sfeer. Kijk ook eens naar deze shop the look voor een Scandinavische stijl in de kinderkamer.

Dit bureau kwamen we tegen in een fijn familiehuis in Eindhoven. De bewoners wisten hun liefde voor interieur perfect te combineren met de kinderen. Wil je meer tips voor het stylen van een interieur waar ouders én kids blij van worden? Kijk dan vooral even naar dit artikel.

Ook als je meer kinderen hebt is een bureau belangrijk. Je kunt er gemakkelijk een maken voor meer kinderen door een lange plank tegen de muur te bevestigen. Schuif er een aantal stoelen onder en zo heeft toch ieder kind zijn eigen plekje. Wij geven jullie graag nog meer tips voor gedeelde kinderkamers.

Bron: Bedhuisje

Nog meer kinderkamer inspiratie:

Kijk ook eens naar deze gedeelde kinderkamer vol DIY’s. Met een zwart-wit interieur is de kamer perfect voor zowel jongens als meisjes!