Inspiratieboost: de kaptafel is terug van weggeweest

Waarschijnlijk is ouderwets het eerste woord dat in je opkomt wanneer we het hebben over een kaptafel. We lieten je al eens deze opklapbare variant zien. Deze is vooral erg handig als je weinig ruimte hebt, maar kaptafels kunnen ook een mooi item zijn voor in de slaapkamer. Met deze inspiratieboost laten we zien dat de kaptafel niet per se oubollig is, maar ook in een hedendaags interieur past.

Er zijn kaptafels in verschillende afwerkingen en stijlen; van retro tot modern en zelfs industrieel! Kijk maar even mee..

Ben je dol op de Scandinavische look? Grote kans dat bovenstaande kaptafels in jouw interieur passen. Ga voor een lichte kleur hout of maak juist een statement met iets donkerder hout. Dit zorgt ook voor contrast in een lichte ruimte!

Bron: Mocoloco

Bron: Ercol

Houd je van industriële interieurs of wil je graag een stoer meubel in de slaapkamer? Ga voor een kaptafel met stalen frame en check ook meteen onze tips voor een industrieel interieur om de look compleet te maken.

Bron: Karwei

Je kunt ook op een originele manier een kaptafel maken. Bevestig bijvoorbeeld een plank aan de muur, hang een spiegel op en voeg een kruk of stoel toe.

Bron: Bo Bedre

Bron: Hunch

Bron: Radar

Volg ons ook op Instagram voor een dagelijkse dosis interieur inspiratie!