Inspiratieboost: de fijnste verlichting voor in de badkamer

Goede verlichting kan je interieur maken of breken. Maar als het om mooie lampen gaat, wordt helaas de badkamer nog wel eens vergeten. Veel badkamers worden verlicht met inbouwspots of plafonnières. Niet gek, want in de badkamer heb je natuurlijk goed ‘werklicht’ nodig.

Toch zijn van wij mening dat het best wat spannender mag. Denk aan een bijzondere vintage schemerlamp of mooie hangende lampenkappen. En dat dan natuurlijk in combinatie met spots die meer als werklicht dienen. Wij zetten de mooiste verlichting voor in de badkamer voor jou op een rijtje!

Beton en marmer in de badkamer is altijd een goed idee! Het geeft de badkamer een stijlvolle look, vooral wanneer de twee materialen met elkaar gecombineerd worden. In dit artikel laten we je de mooiste marmeren badkamers zien. Wil je de badkamer een meer industriële look geven? Bekijk dan hier onze inspiratieboost met een heleboel beton!

Bron: Decor Mag

Deze badkamer heeft een spannende look door de combinatie van meerdere stijlen. Een vintage vloerkleed, moderne tegels en een ouderwetse wasbak worden gecombineerd met een industriële plafondlamp. Cool!

Bron: Brookholm

Benieuwd naar de badkamer uit onze dromen? Bekijk dan eens deze 14 badkamers waarin planten de hoofdrol spelen. Of wat dacht je van deze studio, waarbij het plafond van de badkamer een groot kunstwerk is? Heel cool!