Inspiratieboost: hét bewijs dat douchegordijnen wel cool kunnen zijn

Inspiratieboost: hét bewijs dat douchegordijnen wel cool kunnen zijn

Het douchegordijn heeft niet per sé een goede naam. Toegegeven: wij zijn ook wel echt fan van een glazen douchedeur en met een paar slimme tricks houd je die deur ook gemakkelijk schoon. Maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen stijlvolle douchegordijnen te vinden zijn. Bovendien zijn douchegordijnen vaak super betaalbaar én kun je eens in de zoveel tijd je badkamer een totaal nieuwe look geven met een nieuw exemplaar. Win-win dus!

Wij zetten de mooiste voorbeelden van badkamers op een rij waar douchegordijnen de show stelen. Check ook even dit overzicht voor zes leuke exemplaren met een prijskaartje onder de 25 euro.

Wanneer je geen ruimte of budget hebt voor een douchedeur is een douchegordijn echt een uitkomst. Ook als je het bad gebruikt als douche, is een douchegordijn handig. Voor een stijlvolle uitstraling laat je het gordijn tot aan de grond komen.

Bron: IKEA

Bron: Etsy

Omdat een douchegordijn doorgaans niet erg duur is kun je gemakkelijk je oude exemplaar vervangen door een nieuwe, wel zo fijn. En is ‘ie vies, dan gooi je het gordijn gewoon in de wasmachine.

>> Dit douchegordijn prikt iedereen die te lang onder de douche staat

Bron: Sarah Kay

Bron: H&M HOME

Met een nieuw douchegordijn kan je de badkamer een compleet nieuwe look geven. Handig én simpel dus! Meer tips over hoe je gemakkelijk en low-budget de badkamer aanpakt lees je hier.