Christmas lights all over the world: inspiratie voor kerstverlichting in de tuin

Yay! Bijna kerst en dat betekent een prachtig versierd én verlicht straatbeeld. De hele wereld doet mee! Zorg dat jij niet achterblijft door ook jouw thuis te versieren met de mooiste kerstverlichting. Alle inspiratie die je nodig zult hebben vind je hier!

En met ‘hier’ bedoelen we dus eigenlijk overal in de wereld. Van Miami tot Tokyo en van Sydney tot Amsterdam: de wereld is prachtig versierd en wij hebben de mooiste creaties in verschillende steden voor je op een rijtje gezet. Enjoy!

>> Inspiratieboost: kerstmis in het gehele huis

Florida, Miami
Hoe leuk zijn deze verlichtte palmbomen? Ook op de momenteel zonnige plekken aan het strand wordt er gewerkt aan een heuse kerstsfeer. Deze verlichte palmbomen in Miami bewijzen dat je élke boom als kerstboom kunt aankleden. Dus je hoeft echt niet per se nog een extra kerstboom aan te schaffen om in je tuin te zetten. Met wat verlichting in de planten die er al staan kom je al een heel eind!

Engeland, Londen
Heel handig, zo’n netje met kerstverlichting. Met één beweging verdeel je alle lampjes gelijk over je kerstboom. Maar deze netjes kunnen op meerdere manieren stijlvol zijn! Hang ze op in de tuin als een soort doek net zoals je dat hier in London ziet, en verlicht zo je hele tuin vanaf boven. Met een paar heaters of vuurkorfjes en wat zachte stoelen heb je binnen no-time een gezellig buitenhoekje gecreëerd.

Japan, Tokio
Wat dacht je van een pink christmas zoals je dat ook op deze foto in Tokio ziet? Vierkleurige knipperende verlichting is misschien wat heftig, maar kerstverlichting in één kleur is super stijlvol en ook nog eens heel origineel.

Bron: Jessica

Portugal, Lissabon
Leuk als je bijvoorbeeld een veranda met overkapping hebt: hang losse items op en versier deze met kerstverlichting! Dit kan van alles zijn. Lissabon geeft je vast een stijlvol voorbeeldje met deze prachtig verlichte parasol!

Australië, Sydney
Wij zijn op de redactie groot fan van de uitspraak ‘less is more’, maar met kerst pakken we juist graag wat extra uit. Net als dit winkelcentrum in Sydney! Het kan allemaal niet gek genoeg: kerst is maar één keer in het jaar dus houd je vooral niet in. Twijfel je of het te veel wordt? Tijdens kerst geldt: ook bij twijfel, gewoon doen. Een paar weken later is het huis toch weer helemaal spik en span!

Pak je het toch écht liever wat minimalistischer aan? Lees dan even dit artikel.

Bron: Rosan Otto

Nederland, Amsterdam
En natuurlijk last but not least; ons eigen kleine kikkerlandje doet het ook niet slecht qua kerstverlichting! Veel verlichting hoeft niet rommelig te worden. Pak het aan zoals De Bijenkorf ieder jaar doet en verdeel de plaatsen waar je je kerstverlichting ophangt in strakke blokken.

MEER LEZEN
Versier jij je tuin met string lights? Haal deze dan na de kerst zeker niet weg! Ook in de zomer is geeft dit een super stijlvol effect. Kijk hier voor meer inspiratie!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Christmas lights all over the world: inspiratie voor kerstverlichting in de tuin
Sluiten