Inspiratieboost: bureau met schragen voor in de home office

Wij zijn van mening dat de Scandinavische stijl perfect is voor een home office. De Scandinavische look staat namelijk bekend om neutrale kleuren en een creatieve look en is daarnaast een tikkeltje minimalistisch. De eerste stap naar zo’n interieur is het bureau. We komen steeds meer interieurs tegen waarin de leukste bureau’s staan die deze no-nonsense perfect complementeren: een zelf samengesteld bureau met schragen!

Het leuke aan zo’n bureau met schragen is dat je eindeloos kunt variëren. Kies voor moderne stalen poten met een hoogglans zwart blad voor een moderne look of ga voor witte schragen met een houten blad als je wilt dat je home office iets huiselijks uitstraalt. Wij zetten de mooiste voorbeelden voor je op een rijtje!

Om de Scandinavische look compleet te maken combineer je het bureau met schragen met een industriële kast, een mooie moderne stoel (bekijk hier onze favorieten!) en een aantal fijne planten.

Deze home office is geheel in stijl van de nieuwe Pantone kleuren.
>> De kleuren van 2016: Rose Quartz en Serenity

Bron: Alvhem

Bron: Homebook

Een creatieve home office kan niet zonder een muur vol fijne inspiratie. Kom je een mooie foto tegen in een magazine? Scheur ‘m uit en plak de foto met washi tape op de muur.

De perfecte layout voor zo’n gallery wall kun je hier bekijken.

Bron: Decohappy

Ook als zijn het officieel geen schragen, we wilden jullie bovenstaand voorbeeld niet onthouden. Dit bureau kun je heel makkelijk zelf maken met twee ouderwetse ladders en een paar planken.