Inspiratieboost: met blauw maak je de badkamer fris én stijlvol

Als je een stijlvolle badkamer wilt creeëren, dan kies je toch al snel voor wit, zwart en grijs. Niet vreemd, want deze tinten geven de ruimte meteen een luxe gevoel. Maar er is één kleur die luxe uitstraalt en tegelijkertijd een fijne, frisse look met zich meebrengt. We hebben het over blauw! Een groot voordeel: de blauwe badkamer past eigenlijk bij elke stijl en in elk huis. Dus of je nu een vleugje vintage, Scandinavisch of bohemian wilt toevoegen, dat kan allemaal! In deze inspiratieboost zetten we de mooiste badkamers met blauw op een rijtje.

Bekijk ook: 9x donkere badkamers voor een indrukwekkende look

Bron: CB2

Wil je de look helemaal stijlvol afmaken? Combineer de blauwe badkamer dan met een marmeren muur of vloer.
>> De mooiste inspiratie voor een marmeren badkamer

Wanneer je kiest voor wit met blauw creeër je een basic look waar je nog van alles mee kunt. Voeg bijvoorbeeld mooie (oude) tegels met een patroon toe. Deze tegels zijn vrijwel overal te koop, maar originele Marokkaanse of Portugese tegels zorgen écht voor een authentieke en unieke look.

Je kunt de blauwe tinten ook meenemen naar buiten! Een buitendouche is toch wel een fijne luxe in de zomer. In deze Inspiratieboost zetten we de mooiste buitendouches op een rijtje.