Inspiratieboost: beton in de home office

Wij zijn dol op de stoere look van beton. Het is een materiaal dat makkelijk te combineren is met andere materialen en kleuren en daarom in bijna iedere stijl past. In deze Inspiratieboost laten we zien dat beton ook erg leuk is in de home office!

Ben jij benieuwd hoe je het materiaal kunt toepassen in de woonkamer? Check dan even dit artikel.

Wil jij beton als echte eyecatcher in je home office? Ga dan voor een muur met een betonnen look. Tegenwoordig zijn er verschillende verftechnieken om de look te creëren óf ga voor behang met een beton print.

Ook een betonnen vloer is erg mooi in de home office. Om het iets minder kil te maken kun je kiezen voor een vloerkleed ter contrast.

>> 5 tips voor het kiezen van het perfecte vloerkleed

Natuurlijk kun je ook gaan voor een bureau met betonnen werkblad. En het leuke hiervan is dat je het ook nog eens heel gemakkelijk zelf kunt maken! Volg de stappen van deze DIY en maak je eigen betonnen werkblad.

Ook wanneer je het materiaal op een meer subtiele manier wilt toevoegen is er genoeg keuze. Ga voor een mooie lamp of stationairy in een beton look. Op deze manier creëer je een subtiele, stoere look!