Inspiratieboost: een tijdloos én praktisch bed van pallets

Inspiratieboost: een tijdloos én praktisch bed van pallets

Dat je van een paar pallets heel makkelijk zelf een bed in elkaar kunt knutselen, is niets nieuws meer. Dat het er ook nog eens super stylish uitziet ook niet. Daarom inspireren we je maar al te graag met een paar mooie kiekjes van deze tijdloze, praktische én stijlvolle DIY. Gewoon, omdat we je graag herinneren aan (en inspireren met) een wat oudere DIY die nog steeds erg geliefd is op de Roomed redactie.

Een bed van pallets is heel fijn voor als je bijvoorbeeld redelijk klein woont in een studio of niet al te veel geld wil besteden aan een dure aankoop zoals een bed. Laat je inspireren en scroll door deze mooie voorbeelden.

Bron: Shelter 7

Een bed op pallets staat lekker nonchalant. Het is een goede toevoeging voor een geslaagde ‘messy’ look in de slaapkamer. En nee, daarmee bedoelen we niet rommelig. Wat we wel bedoelen lees je hier!

Bron: Decordots

Bron: IKEA

Gebruik ruimte die je overhoudt aan je voeteneinde als handig plankje om magazines of andere accessoires neer te zetten.

Vind je houten pallets toch net iets te industrieel? Verf ze dan wit. Zo creëer je een stoere en tegelijkertijd elegante look!