Inspiratieboost: 9x de mooiste industriële roomdividers

Wij zijn groot fan van industriële room dividers. Dat komt vooral door deze te gekke binnenkijker in een compacte studio in Stockholm, waar de woonkamer van het slaapgedeelte wordt gescheiden door glazen ramen. Het geeft de ruimte een stoere look, die wij heel fijn vinden. Reden genoeg dus om een heel artikel te wijden aan deze industriële scheidingswanden!

Vooral wanneer je in een loft of studio woont, kan zo’n industriële room divider dé uitkomst bieden. Je kunt er verschillende plekken mee scheiden, maar evengoed de ruimtelijkheid en openheid behouden. In dit artikel zetten wij zeven alternatieven voor muren op een rijtje.

Bron: VkVK

Bron: Grando

Wauw! De room divider in combinatie met een matzwarte keuken maakt de industriële look helemaal af. Bekijk ook eens dit artikel, waarin we de mooiste zwarte keukens op een rijtje zetten.

Bron: Supercake

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om zulke metalen deuren of ramen te bouwen, kun je natuurlijk ook gaan voor een ‘losse’ room divider. Bovenstaand exemplaar van Supercake is ook nog eens handig omdat je er je mooiste accessoires in tentoon kunt stellen!

Kassandra Schreuder, creatief directeur van The Loft, heeft zo’n zelfde glazen deur in de gang. Wij maakten een fijne binnenkijker van haar prachtige interieur, check hieronder de video: