Inspiratieboost: ga voor 50 tinten grijs in je interieur

Grijs een saaie kleur? Helemaal niet! 50 tinten grijs in je interieur kan hartstikke spannend en dynamisch zijn. Belangrijk is wel dat je verschillende stoffen en materialen met elkaar afwisselt voor een speels effect. Kijk mee en laat je inspireren!

Wist je trouwens al dat grijs en bruin een fantastische combinatie zijn?

roomed-50-tinten-grijs
roomed-50-tinten-grijs

We willen eerst even stil staan bij het geweldige tapijt. Wat een eyecatcher! Het dynamische printje zorgt voor sfeer in het appartement.

Door verder voor een grijze muur, vloer, bank en andere meubels te kiezen, wordt het huis één geheel. Wil je een ruimte groter laten lijken? Daar zijn in dit appartement twee handige trucjes voor toegepast: je ziet een grote spiegel aan de muur hangen, en het plafond is een tint lichter geschilderd. Slim!

roomed-50-tinten-grijs

Mooi: aan de muur hangt een schilderij met goud er in verwerkt. Dit matcht qua kleur mooi bij een brandende lamp, die ook vaak een goudgele gloed heeft.

roomed-50-tinten-grijs
roomed-50-tinten-grijs

In de keuken zien we onze favoriete tegels weer eens: metrotegels. We kunnen geen genoeg krijgen van dit leuke tegeltje. De metrotegel wordt hier gecombineerd met een donker houten keukenblad en witte keukenkastjes. Op de muur zien we een donkerbeige likje verf. Aan de muur is niets opgehangen, wat ervoor zorgt dat de keuken heel rustig oogt.

roomed-50-tinten-grijs

Waar is de slaapkamer, vraag je je vast af. Het komt vast als een verrassing dat die slaapkamer gewoon in de woonkamer is. Het bed is namelijk terug te vinden als een soort stapelbed. Een praktische oplossing als je een kleine kamer hebt, want op deze manier verlies je bijna geen ruimte.

Nog zo’n mooi bed

Over mooie bedden gesproken: heb je wel eens in een zwevend bed geslapen? Daar kan je nog eens lekker in wegdromen!

Bron: visionfastighetsmakleri

Reageer op artikel:
Inspiratieboost: ga voor 50 tinten grijs in je interieur
Sluiten