Inspiratieboost: de mooiste voorbeelden van onze favoriete kersttrends

Onlangs vertelden we je wat onze favoriete kersttrends van 2016 zijn. En dat vraagt natuurlijk om een goede Inspiratieboost! Wij zetten de mooiste voorbeelden op een rijtje.

Kerstmis is de tijd om eens lekker uit te pakken met decoratie. Je kunt je kerstboom aankleden in de stijl en kleuren van je huidige interieur, maar je kunt natuurlijk ook lekker over de top gaan in de meest felle kleuren. Scroll snel verder voor inspiratie. Houd jij je interieur tijdens de Kerst liever minimalistisch? Bekijk dan even dit artikel.

All the way gaan met Kerstmis

Bron: Neptune

Bron: Intratuin

De eerste trend is stoere materialen gecombineerd met een licht kleurenpalet. Natuurlijke materialen als beton en hout zijn hierin dan ook erg belangrijk. Combineer de look met lichte kleuren maar bijvoorbeeld ook met metallics. Zo krijgt de look een spannende touch.

Bron: Red

Tweede trend, multi-color, vinden wij ook echt te gek. Je kunt gaan voor verschillende fel gekleurde ballen in je kerstboom, maar juist de aparte ornamenten maken deze trend zo leuk. Kies daarom voor felgekleurde dieren, leuke pompons of andere objecten. Pak groots uit!

Ook de all white look is favoriet. Nu vinden we deze stijl in huis altijd al erg fijn, maar ook met kerst kun je het goed toepassen. Ga voor een kerstboom vol witte ornamenten, of een wit gedekte tafel. Door de groene kersttakken en bomen creëer je een fijn contrast. Ook benieuwd naar tips voor een goed gestyled wit interieur? Kijk dan even hier!

MEER LEZEN
Geef jij deze Kerst een diner voor je familie en vrienden? Wij vertellen je waar je gasten wél en niet op letten.