Inspiratieboost: 14x planten in de badkamer

Wij zijn dol op planten in huis en riepen dat dan ook uit tot
trend van het jaar
. We hopen stiekem dan ook iedereen aan te steken met het ‘groene virus’ en te inspireren om thuis aan de slag te gaan met planten, zelfs in de badkamer. Planten voegen kleur toe en kunnen zo bijvoorbeeld een geheel witte badkamer doen opleven. Bovendien zijn planten goed voor de gezondheid. Daarom geven we je een flinke inspiratie boost en geven we de badkamer een gezonde, groene touch!

Heb je geen groene vingens? Dan hebben we een aantal tips voor jou waardoor je veel langer van je favoriete planten kan genieten! En weet je zeker dat ook deze tips je niet gaan helpen? Met deze onverwoestbare planten komt het zeker weten goed.

Bron: Airows

Om kleur aan je badkamer toe te voegen, hoef je niet een heel oerwoud neer te zetten. Zeker wanneer je een kleine badkamer hebt kan een mooie kamerplant of een kleine verzameling vetplantjes al veel verschil maken. Wil je graag meerdere planten, zet ze dan bij elkaar voor een rustige uitstraling. Ook als je grote planten neer wilt zetten is het slim om te clusteren. Zo voorkom je dat jouw badkamer een jungle wordt.

Bron: Klik

Bron: Miss Moss

>> Vier stoere manieren om kamerplanten in je huis te brengen

Bron: Oscar V

Vind je het lastig om betaalbare planten te vinden? Deze kamerplanten hebben een prijskaartje onder de tien euro. Zo kan iedereen genieten van de groene look in huis!

Bron: Archdaily

Als je de ruimte hebt is het heel gaaf om een grote plant of boom neer te zetten. Zo boost je echt de badkamer, voeg je veel kleur toe en laten we eerlijk zijn, het staat gewoon geweldig!

Lijkt je dat wel wat? Hier vind je de mooiste inspiratie voor kamerbomen.

Bron: Homedit