Inspiratieboost: 12x een kleed in de tuin

Is een gezellig plekje of een fijne zithoek in de tuin voor jou ook zo belangrijk? Hier hoort een kleed in de tuin zeker bij! Naast gezellige kussens en kaarsen is ook een kleed op het terras een goede sfeermaker. Meestal kleed je een kamer in huis natuurlijk aan met een vloerkleed, maar waarom zou je die warme sfeer niet mee naar buiten nemen? Zo maak je van de tuin een verlengstuk van de woonkamer en kleed je die fijne zithoek helemaal af. Letterlijk.

Wij hebben de mooiste inspiratiebeelden met kleden in de tuin voor je op een rijtje gezet. Verwacht veel fijne patronen, felle kleuren maar ook juist een hoop zwart-wit. Scroll naar beneden en enjoy!

Bron: NIB

Zwart-wit of neutrale kleuren doen het altijd goed buiten. Je tuin of terras is meestal van zichzelf al best gekleurd door de vele planten en bloemen. Daarom is het belangrijk dat je een fijne balans creëert door je kleed in de tuin wat rustiger te houden qua kleur.

De tuin hierboven is van Hans en Vera van Brainy Days. We hebben ons bezoekje bij hun thuis op video en het resultaat daarvan kun je hier bekijken. Toen we haar vroegen wat haar favoriete plek in het huis was antwoordde Vera meteen ‘de tuin’. Ondanks dat het een plek buiten het huis is, is het toch onderdeel van het huis. Dit komt mede door het het mooie kleed op de terrasvloer!

Voor een relaxte zomerse look combineer je een kleed met heel veel kussens. Op die manier creëer je één grote zithoek waar je heerlijk in kunt ploffen, alleen met een kop koffie of gezellig met een stel vrienden! Let er hierbij op dat je het geheel niet te druk maakt door kussens in dezelfde kleur te nemen als je kleed in de tuin.

Check bijvboorbeeld deze superleuke kussens onder de 25 euro voor een vrolijke lente-look in de tuin!

Geïnspireerd geraakt? Wij hebben de mooiste kleden voor buiten al voor je op een rijtje gezet. En het beste van dit alles is dat ze allemaal verkrijgbaar zijn voor minder dan 35 euro! Check ze hier en shopze!