Inspiratieboost: 11x badkamers met zwarte kranen

Ga je binnenkort de hardware van je badkamer vervangen? Dan willen we je graag inspireren om niet voor een standaard roestvrijstalen kraan te gaan en ook niet voor die koperkleurige of bronzen variant. In dit artikel laten we de kracht van zwarte kranen in de badkamer zien. Zwarte kranen komen natuurlijk het best uit wanneer het een contrast vormt met de achtergrond.

In dit geval zouden wij dus adviseren om de kranen te combineren met een lichte achterwand, bijvoorbeeld van witte tegels of marmer in lichte tinten. Maar aan de andere kant is het ook wel heel gaaf als je de zwarte hardware combineert met een grijstint. Het is maar net welke sfeer en stijl jouw voorkeur heeft

Bron: Hometeka

Hierboven zie je dat zwarte kranen ook heel mooi zijn in combinatie met verschillende tinten grijs. Ga bijvoorbeeld voor een witte muur en een wasbak van beton of hardsteen.

Bron: Pineasy

Combineer zwarte kranen met marmer in een lichte tint. Hierdoor komt de hardware extra goed tot zijn recht en tja, marmer is nu eenmaal best wel mooi. Bekijk ter inspiratie hier de mooiste badkamers met marmer.

Hierboven is een zwarte kraan gecombineerd met witte hexagon tegeltjes. Een speelse look, vooral in combinatie met tegels in beton look.

>> 9x inspiratie voor beton in de badkamer