Inspiratie voor verlichting nodig? Dit interieur heeft de mooiste lampen

De perfecte lamp vinden kan weleens een lastige taak zijn. Daarom is het handig om zo nu en dan eens te spieken bij een ander. Klaar voor wat inspiratie? Dit interieur laat zien hoe je met de juiste verlichting een look kunt versterken.

Psst: vergeet ook niet ons moodboard te checken na deze binnenkijker.

Bij het kiezen van de perfecte hanglamp, let je natuurlijk vooral op de lampenkap en het snoer. Past de kleur bij de rest van je interieur, is de vorm mooi, hoe laag komt de lamp te hangen? Maar vergeet ook zeker het peertje niet, vooral als je voor een glazen bol gaat zoals hier. Zie je hoe de lamp een bijzondere look krijgt?

Eenvoud siert. Doordat de lamp net als de muur wit is, valt ‘ie minder op. Wil je een statement maken? Ga dan voor een contrasterende kleur zoals zwart.

Ook hier sluiten de lampen feilloos aan bij de rest van het interieur. De zachte, grijze kleur komt ook terug in de deur, de lijst boven het bed en de kussens. Door voor een kleur te gaan die vaker terugkomt (het liefst in details zoals accessoires), weet je zeker dat de lamp een match is voor jou.

Verder kijken

Zien hoe je met verlichting een statement maakt in de keuken? Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Where to shop

Ben jij nog op zoek naar de perfecte lamp, voor boven je eettafel bijvoorbeeld? Wij hebben onlangs onze favoriete glazen exemplaren voor je op een rij gezet!

Nooks

Reageer op artikel:
Inspiratie voor verlichting nodig? Dit interieur heeft de mooiste lampen
Sluiten