Uit de subtiele styling van dit interieur haal je zeker inspiratie voor je eigen huis

Op een subtiele manier je persoonlijkheid in je interieur stoppen, vereist wat verstand van styling. Hoe zorg je dat het niet te druk wordt? Wat past waar? De bewoners van dit appartement hebben daarbij goed op de details gelet.

Kijk en leer. Je haalt vast veel stylinginspiratie uit dit interieur. Vooral als je van goud en marmer houdt..

Interieurstyling
Keuken
Scandinavisch interieur

Om de strakke keuken wat meer karakter en sfeer te geven, is het aanrecht natuurlijk dé plek om je stylingtechnieken een podium te geven. Je wil natuurlijk niet te veel onnodige accessoires op je werkblad; er moet immers ook gekookt worden. Kies daarom voor items die je in de keuken nodig hebt en geef deze een stylish tintje. Zoals een brocante glazen fles voor de olijfolie, een vintage pot waar je je lepels in bewaart of een marmeren plateau waarop je favoriete kruiden staan.

Scandinavische woonkamer
Staande lamp met peertjes
Leren eetkamerstoelen

Een vaas met verse bloemen staat fris op de eettafel en fleurt elke ruimte op. Voor een nonchalant effect kun je nog een ander vaasje of een bijpassend schaaltje er naast zetten. In dit artikel leren wij je de fijne kneepjes van layeren.

Of geef het oude speelgoed van je kinderen een tweede leven, zoals de bewoners van dit appartement hebben gedaan, door het goud te spuiten. Spot jij de speelgoed-dino?

Hanglamp met peertjes
Gouden open haard
Scandinavische keuken
Gang
Balkon

Van een clean, wit appartement met accenten van marmer en goud, leidt het balkon je naar een kleurrijk binnenhof.

>> 4x tips om van je balkon een tweede huiskamer te maken

Balkon
Wandplanken
Scandinavische slaapkamer
Vensterbank stylen

De vensterbank kun je decoreren met een mini jungle. Wil je liever niet te veel geld uitgeven? Je kan mooie, vintage potten scoren in een tweedehands winkel. Ook leuk: gebruik een transparante glazen pot (of weckpot bijvoorbeeld) als bloempot. Zoals je in dit interieur ziet, geeft het een speels effect als je de aarde door de pot heen ziet. Let er wel op dat je planten kiest die tegen direct zonlicht kunnen.

Deurknopjes
Dressoir stylen
Scandinavische slaapkamer
Scandinavische slaapkamer
Gouden tafellamp
Gouden badkamer
Gouden douchekop

Hoe stijlvol zijn deze gouden accenten in de badkamer? Dat wij fan zijn van gouden kranen, kon je al eerder in deze inspiratieboost zien.

Gouden kraan
Gouden bloempot

LEES MEER

www.nooks.se

Reageer op artikel:
Uit de subtiele styling van dit interieur haal je zeker inspiratie voor je eigen huis
Sluiten