De mooiste inspiratie voor een babyshower

Organiseer jij binnenkort een babyshower voor jezelf of een vriendin? Dan is – naast al dat lekkere eten en de leuke spelletjes – de decoratie nét zo belangrijk. Verwelkom je gasten in stijl: dit is de mooiste decoratie inspiratie voor een babyshower.

Ook iets voor jou: dit zijn de leukste alternatieven voor een standaard slinger.

baby shower
Best friends for frosting
babyshower
The sweetest thing

Ballonletters

Ballonletters zijn een hit op elk feestje. Je kunt alle letters los kopen en zo dus het woord spellen dat jij wil. Doordat ze zo licht zijn kun je ze gemakkelijk met washitape of plakband tegen de muur plakken. Ze zijn verkrijgbaar in het zilver en (rosé)goud.

babyshower
Miss Kyree
baby shower
Beach city
babyshower decoratie
Hooray

Botanisch

Wil je de boel stijlvol decoreren? Een botanisch thema is en blijft helemaal trendy. Leg een aantal bladeren en bloemen op de tafel neer, maak er een krans van (met een lijmpistool kun je bladeren gemakkelijk aan een ring vastmaken) of zet losse takken in een vaas. Eucalyptustakken en Monsterabladeren zijn bij uitstek geschikt hiervoor. Je kunt ook prima nepplanten gebruiken.

tropisch feestje
Kara’s party ideas

Tropisch

Waar de voorgaande settings een stuk meer ingetogen waren, kun je jouw babyshower natuurlijk ook een vrolijk en tropisch thema geven. Deze kleurrijke ballonnen en planten toveren direct bij binnenkomst een lach op ieders gezicht! Uiteraard kan een flamingo ter decoratie dan ook niet ontbreken..

babyshower voor een meisje
Ja sou mae

It’s a girl!

Hoe cliché het ook is: bij een mierzoete babyshower voor een meisje, kan roze niet ontbreken. Met een roze tafelkleed en roze lampionnen geef je het feestje gemakkelijk een vrouwelijk randje.

baby shower slinger
Style and cheek

Een slinger van kleertjes

Maak je eigen slinger van babykleertjes: hoe cute?

Meer inspiratie:

Al begonnen met het inrichten van de babykamer? Hier vind je meer dan genoeg inspiratie voor de allerkleinsten!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
De mooiste inspiratie voor een babyshower
Sluiten