Inspiratie: gebruik eens een tak als kapstok

Ben je uitgekeken op je doodnormale kapstok? En houd je wel van iets geks en origineels? Dan is een oude tak misschien wel hetgeen waar je naar op zoek bent. Van een oude tak kan je namelijk een prachtige, natuurlijke kapstok maken.

We schreven er al eerder over: hout in je interieur zorgt voor een natuurlijke look. Hout kan dan ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur zijn. Zo ook deze tak, die zich er fantastisch voor leent om als kapstok gebruikt te worden.

belmodo.de

Je kunt de tak op twee manieren bevestigen. Je kunt de tak vastmaken aan de muur, zoals hierboven te zien is. Extra leuk is dan om houten knopjes op de tak te schroeven, zodat je hoeden en jassen op kunt hangen. Een echte eyecatcher als je een huis binnenkomt!

welke.nl

Gebruik je de tak liever in de slaapkamer als (een deel van) je kledingkast? Dan is het leuk om de tak met een stuk stevig ijzerdraad of een dik touw vast te maken aan het plafond. Met een paar mooie kledinghangers tover je jouw kamer om in een heuse showroom voor je favoriete kleding.

Natuurlijk

Ga je voor een robuuste, natuurlijke look in je interieur? Houd dan de tak ook zo natuurlijk mogelijk.

habitissimo

Likje verf

Mag het wel iets uitdagender? Schuur de tak dan met schuurpapier goed op, en verf de tak in een fris kleurtje. In Scandinavische interieurs zien we vaak witte takken voorbij komen, maar we kunnen ons voorstellen dat een pastelkleurtje het ook erg goed doet.

dothi.net

Weten hoe je zo’n toffe kapstok zelf maakt? Wij schreven er al eerder een DIY over. Veel succes!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Inspiratie: gebruik eens een tak als kapstok
Sluiten