Decoratie 11 mrt 2014 admin

Inspiratie: sfeervol rustiek wonen met een moderne twist

Rustiek wonen is warm, gezellig, donker en wordt al gauw geassocieerd met de winter. Echter, in combinatie met wit, grijs en veel licht geef je het een moderne, tijdloze twist en past het ook goed in het voorjaar. Wij laten je zien hoe.

roomed-rustiek4
Bron: Paulina Arcklin
roomed-rustiek7
Bron: Instagram

Maak van je huis een thuis
Zoals we al zeiden staan grijs- en wit tinten mooi bij rustieke elementen. Het geeft je interieur een serene uitstraling waar je volledig tot rust kan komen. Het verweerde hout zorgt voor net dat beetje warmte wat een huis een thuis maakt. Ook gaaf in combinatie met een grote, industriële lamp.

roomed-rustiek12

Pallets
Pallets zijn een simpele en voordelige manier om meer sfeer te creëren. Stapel ze op elkaar en gebruik ze als nachtkastje of maak er een toffe koffietafel van.

roomed-rustiek11
Bron: Pinterest
roomed-rustiek9
roomed-rustiek10
Bron: Pinterest

Boomstammen
Wij zijn sowieso fan van de boomstam als decoratie-item. Gebruik een breed, groter stuk als bijzettafel of krukje en kleine stammetjes als kaarsenhouders. Ook als schijf is het een veelzijdige accessoire, zoals hieronder in de keuken. Hang je kruiden er tegenaan en schrijf de namen op boomschijf.

roomed-rustiek8
Bron: Tumblr
roomed-rustiek3
Bron: Woo home
roomed-rustiek2
Bron: Woo home

Wij zouden helemaal tot rust komen in deze interieurs. Verweerd hout in combinatie met modern design is clean, maar toch sfeervol. Is deze stijl iets voor jou?

Reageer op artikel:
Inspiratie: sfeervol rustiek wonen met een moderne twist
Sluiten