Inspiratie: sfeervol rustiek wonen met een moderne twist

admin 11 mrt 2014 Decoratie

Rustiek wonen is warm, gezellig, donker en wordt al gauw geassocieerd met de winter. Echter, in combinatie met wit, grijs en veel licht geef je het een moderne, tijdloze twist en past het ook goed in het voorjaar. Wij laten je zien hoe.

roomed-rustiek4

Bron: Paulina Arcklin

roomed-rustiek7

Bron: Instagram

Maak van je huis een thuis
Zoals we al zeiden staan grijs- en wit tinten mooi bij rustieke elementen. Het geeft je interieur een serene uitstraling waar je volledig tot rust kan komen. Het verweerde hout zorgt voor net dat beetje warmte wat een huis een thuis maakt. Ook gaaf in combinatie met een grote, industriële lamp.

roomed-rustiek12

Pallets
Pallets zijn een simpele en voordelige manier om meer sfeer te creëren. Stapel ze op elkaar en gebruik ze als nachtkastje of maak er een toffe koffietafel van.

roomed-rustiek11

Bron: Pinterest

roomed-rustiek9

roomed-rustiek10

Bron: Pinterest

Boomstammen
Wij zijn sowieso fan van de boomstam als decoratie-item. Gebruik een breed, groter stuk als bijzettafel of krukje en kleine stammetjes als kaarsenhouders. Ook als schijf is het een veelzijdige accessoire, zoals hieronder in de keuken. Hang je kruiden er tegenaan en schrijf de namen op boomschijf.

roomed-rustiek8

Bron: Tumblr

roomed-rustiek3

Bron: Woo home

roomed-rustiek2

Bron: Woo home

Wij zouden helemaal tot rust komen in deze interieurs. Verweerd hout in combinatie met modern design is clean, maar toch sfeervol. Is deze stijl iets voor jou?

Reageer op artikel:
Inspiratie: sfeervol rustiek wonen met een moderne twist
Sluiten