Inspiratieboost: een kinderbed voor iedere stijl

Inspiratieboost: een kinderbed voor iedere stijl

Op zoek naar een leuk kinderbed, maar kun je de juiste inspiratie maar niet vinden? Search no more. Wij speurden het internet af, op zoek naar de mooiste inspiratiebeelden van kinderbedden.

Naast inspiratie voor een kinderbed, haal je hier natuurlijk ook gewoon andere tips en handige oplossingen voor de kinderkamer uit. Verwacht alle soorten bedden: van kinderbedden die eruitzien als een zelfgebouwde ‘hut’, met en zonder klamboe en gemaakt van verschillende materialen.

Scroll snel naar beneden en laat je inspireren!

France Stulkhart

Een hoog houten bed kun je makkelijk gebruiken als basis voor een eigen gemaakte ‘hut’. Wedden dat je je kinderen daar blij mee maakt?

Julien Fernandez

Een iets lagere verhoging is erg handig om spullen in op te bergen. Maak een soort plateau met verschillende lades en leg daar een matras op bijvoorbeeld. Het is niet nodig om alles te verven; onbewerkt hout is momenteel helemaal on trend in de kinderkamer.

Oh eight oh nine
Maiju Saw
Julien Fernandez

Pas de stijl van je bed aan op de stijl van de rest van de kinderkamer. Stoere kinderkamer? Kies een bed van donkere stalen buizen. Romantische kamer? Kies een exemplaar met ronde vormen in een lichte kleur!

Tia Borgsmith

Liever een hoogslaper?

Hier shop je de mooiste varianten!