Rosa Bertram
Rosa Bertram Wooninspiratie 5 nov 2018

Inspiratie nodig bij het inrichten van je huis? Bekijk deze tips en trends

Inspiratie voor het inrichten van een huis is áltijd fijn. Of je nou gaat verhuizen naar een nieuwe woning of graag je interieur een hele nieuwe look wilt geven. Dit zijn trends en tips voor een nieuwe inrichting!

Je huis inrichten kan op zovéél manieren dat je soms door het bomen het bos niet meer ziet. Daarom geven we per kamer een aantal tips en trends voor nieuwe inspiratie!

geel interieur

Inspiratie voor de woonkamer

De woonkamer kan je op enorm veel verschillende manieren inrichten. Ga eerst eens na welke kleur en stijl je het liefst ziet. En, heb je nog goede en mooie meubels?

De makkelijkste manier (afhankelijk van de grootte van je woonkamer uiteraard) is om de grooste meubelstukken naar een andere plek te verschuiven en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Maar, je kan ook preciezer te werk gaan.

Roomed appartement pasteltint 3

Door een simpele plattegrond te tekenen, krijg je snel een goed idee op welke manieren je de woonkamer kan inrichten.

binnenkijker erker woonkamer

Online schetsen laten maken

Je kan ook een speciale 3D-tekening laten maken van je woning, waardoor je direct ziet of de bank die jij op het oogt hebt ook écht past. Daarnaast kan je met zulke programma’s ook direct kijken hoe een andere kleur muur in jouw huis staat. Hoe handig?!

Dit vind je vast ook interessant: Moeite met het inrichten van je zolder? Dit interieur geeft inspiratie

herfst-slaapkamer-make-over

Inspiratie voor de slaapkamer

Klaar voor een metamorfose van je slaapkamer? Bedenk dan ook welke sfeer je graag wilt hebben in deze kamer. Het is je slaapkamer en dus ook je comfortzone.

Het kan zijn dat je beter slaapt en fijner wakker wordt als de kamer veel rust uitstraalt en licht binnen krijgt. Kies dan voor weinig kleur aan de muur en zorg voor niet te veel ‘troepjes’.

Inspiratie voor de badkamer

Een badkamer inrichten was nog nooit zo leuk dankzij alle vrolijke en kleurrijke trends van de laatste jaren. Deze badkamers bewijzen dat een badkamer geen saaie ruimte hoeft te zijn en je het zo gek kan maken als je zelf wilt.

Funda finda Amsterdam groene badkamer 6

Houd je van een tropische sfeer? Kies dan voor vrolijk, groene tegels. Of misschien ben je wel toe aan meer neutrale en natuurkleuren, ga dan aan de slag met bamboe en houten rekjes bijvoorbeeld. Het makkelijke van zulke items is dat je je makkelijk vervangt als je weer toe bent aan een andere sfeer.

Veel plezier met het (opnieuw) inrichten van je huis!

Meer inspiratie voor het inrichten van je huis?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inspiratie nodig bij het inrichten van je huis? Bekijk deze tips en trends
Sluiten