Lotte Wullems
Lotte Wullems Keuken 29 jun 2018

Een must voor koffieliefhebbers: een koffiehoek in de keuken

Dit artikel is voor de koffieliefhebbers onder ons! Kun jij ook zo intens genieten van die eerste warme kop koffie in de ochtend of die heerlijke espresso ‘s avonds na het eten? En dan hebben we het nog niet eens over die verrukkelijke geur van verse koffiebonen.

In de keukens uit deze inspiratieboost zul jij je dan ook als een vis in het water voelen. Scroll verder voor leuke ideeën en stylingtips voor een koffiehoek in de keuken.

Als een echte koffiefanaat reserveer je natuurlijk een deel van het aanrecht voor een luxe koffiezetapparaat. Wortels en paprika snijden kan immers ook prima aan tafel, toch? Met een luxe apparaat maak je een statement, terwijl een cafetière een meer retro of oud-romantische look heeft.

Trend alert: de bar cart maakt plaats voor de coffee cart. Voor de koffieliefhebbers natuurlijk oud nieuws, maar daarom niet minder stijlvol.

Maak je koffiehoek compleet met alle benodigdheden en accessoires voor jouw favoriete kopje koffie. Denk aan een koperen koffiekannetje voor de melk en een doorzichtige pot voor je verzameling koffiecups. Oh, en heel belangrijk: vergeet de trommel met koekjes niet!

Lees ook: voeg klasse toe aan je keuken met koper

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een must voor koffieliefhebbers: een koffiehoek in de keuken
Sluiten