Elk feestje wordt nóg beter met een goed gevulde donut wall (mjam!)

Ik ben een echte zoetekauw. Toen ik voor het eerst zo’n hysterische donut wall zag, wist ik het dan ook zeker. Voor mijn 25e verjaardag hoef ik geen slagroomtaart of soesjes, maar wil ik een muur gevuld met donuts. Een echte Donut Wall. Gewoon, omdat het kan. En omdat het er zo leuk uitziet.

Het fijne van zo’n Donut Wall  is dat je ‘m overal voor kan gebruiken. Ditch die bruidstaart, en laat iedereen een mooie donut kiezen. Dat werkt natuurlijk net zo goed op een verjaardagsfeest, maar ook op een gender reveal party of een housewarming. Je hoeft natuurlijk helemaal geen excuus te hebben om die Donut Wall uit de kast te trekken. Van een lekkere donut worden we áltijd blij.

Ik bedoel, kijk hoe enorm leuk zo’n Donut Wall eruit ziet:

DIY: zelf een (mini) Donut Wall maken

Ben je ook helemaal enthousiast geworden? Wij hebben een toffe DIY voor je gevonden, waarin in een minuut wordt uitgelegd hoe je zelf zo’n Donut Wall in elkaar zet.

Het fijne van deze DIY is dat je de Donut Wall zo groot kan maken als je zelf wilt. Het enige wat je dat nodig hebt, is een groter bord en wat extra stokjes. Een kind kan de was doen. En mocht je overigens geen zin hebben om met een boormachine aan de slag te gaan, kijk dan of je ergens een pegboard op de kop kan tikken.

Dit heb je nodig voor je eigen Donut Wall

  • Een houten bord in de door jou gewenste grootte
  • Het gewenste aantal houten staafjes
  • Een boormachine
  • Een sticker (of stift) waarmee je ‘donuts’ op het bord kan zetten
  • Potlood
  • Lineaal of meetlint

Als je de basics eenmaal weet, kan je helemaal los gaan. Versier ‘m met bloemen en planten, lampjes of houd je Donut Wall juist lekker basic.

Een Donut Wall kopen

Heb je toch niet zo’n zin om creatief bezig te zijn, en wil je liever een Donut Wall kopen? Wij selecteerden de leukste Donut Walls voor je in verschillende prijscategorieën.

Meer creatieve DIY’s:

Reageer op artikel:
Elk feestje wordt nóg beter met een goed gevulde donut wall (mjam!)
Sluiten