Inspiratie: steel de show met een prachtige bohemian keuken

Inspiratie: steel de show met een prachtige bohemian keuken

Ben jij fan van kleur, printjes en planten? Grote kans dat je dan blij wordt van bohemian keukens. Of je nu voor ‘modern bohemian’ gaat of toch voor de werelde of vintage accenten: deze foto’s zul je geweldig vinden.

The Jungalow
Far above rubies

Een bohemian stijl in je keuken met kleur

Bohemian draait om kleur, kleur en nog meer kleur. O ja, en printjes. Een leuke manier om dat te combineren, is bijvoorbeeld door de muren achter je aanrecht te betegelen met gekleurde tegeltjes. Instant vrolijkheid!

Carley Page Summers
The style saloniste

LEES OOK: Neem een kijkje in een boho chic huis vol muziek en vintage speelgoed

Kies eens een vloerkleed

Liever geen tegels? Dan kun je het bijvoorbeeld met een vloedkleed in een toffe kleur proberen. Kies er wel één die gemakkelijk te wassen is, voor als er tomatensaus/cakebeslag/wijn op komt.

The Jungalow
The design files

Groen, groener, groenst

Planten kunnen natuurlijk niet ontbreken in bohemian keukens, maar gelukkig passen die er helemaal in – wat dacht je bijvoorbeeld van een voorraadje basilicum- of peterselieplantjes? Een grotere kamerplant in de hoek van de ruimte, doet het ook goed.

Julia Palosini

Een kast vol servies

Heb je servies met leuke printjes? Zonde om dat niet te laten zien! Zet je borden en schaaltjes bijvoorbeeld in een kast met glazen deuren, of gewoon op (houten) planken. Easy as that!

En wil je de rest van je huis nou ook in een boho-stijl? Bekijk dan eens ons inspiratie-artikel over bohemian slaapkamers. Of lees ons artikel over het kopen van een vintage kleed eens voor extra goede tips. Je wilt immers niet zomaar een willekeurig vintage tapijt in je huis leggen!