Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 15 feb 2018

Moeite met het inrichten van je zolder? Dit interieur geeft inspiratie

De zolder is vaak de plek waar de dozen zich langzaam opstapelen en zo verandert het beetje bij beetje in een rommelhok waar je liever niet komt. Ben je dat nou beu en wil je jouw bovenste verdieping een make-over geven? Dit interieur biedt je inspiratie voor het inrichten van je zolder.

De bewoners van dit huis hebben een extra leefruimte gecreëerd, waar zowel gewerkt als gerelaxed kan worden.

zolderkamer

Doordat de zolder zo ruim is, hadden de bewoners de luxe om een grote tafel neer te zetten. En in plaats van een rij aan stoelen, is er gekozen voor een tweetal bankjes. Het schapenvachtje zorgt niet alleen voor extra zitcomfort, maar ook voor een vleugje huiselijkheid.

Meer inspiratie: maak van je zolderkamer een knus thuiskantoor

zolder

Wil je je even ontspannen of afzonderen? Dan richt je met een bank, een vloerkleed en een bijzettafel gemakkelijk een fijne zithoek in. In een open ruimte is het belangrijk om ‘hoekjes’ te creëren, zodat alles er knusser en minder verloren uitziet. Dit kan, zoals je ziet, ook prima zonder scheidingswand. Wil je er toch graag een, zonder een muur te bouwen? Dan is een boekenkast of een open kast ook een goede en stijlvolle roomdivider.

Wil je je van jouw bovenste verdieping een slaapkamer maken? Dan vind je dit vast ook mooi: een witte zolderkamer met contrasterende houten balken.

Als je de trap naar beneden volgt, kom je in de leefkeuken terecht. De kleur van de zolderkamer is ook hier terug te zien. Door tinten terug te laten komen in je interieur, zorg je dat het één geheel wordt.

Meer zien?

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Entrance

Reageer op artikel:
Moeite met het inrichten van je zolder? Dit interieur geeft inspiratie
Sluiten