Handige items en slimme oplossingen voor het inrichten van een studio

Als je inspiratie zoekt voor het inrichten van een studio of kleine woning, dan is het altijd handig om even af te kijken bij een ander. En ach, beter goed gejat dan slecht verzonnen! Daarom laten wij je dit compacte appartementje zien, boordevol handige tips en slimme oplossingen.

Ook leuk: met een vide creëer je extra ruimte. Maak er bijvoorbeeld een slaapkamer én een behaaglijk hoekje van. Kijk hier hoe.

Lades onder je bed

Een probleem waar je vaak tegenaan loopt als je klein woont is een tekort aan opbergruimte. Daarom is het handig om te kiezen voor een bed met lades aan de onderkant, zoals in dit appartement. Zo maak je optimaal gebruik van je ruimte en kun je spullen – netjes ! – onder je bed een plekje geven.

Mix & match salontafels

Kies niet voor één grote salontafel, maar twee of drie kleintjes. Als je voor modellen gaat met verschillende hoogtes, kun je ze gemakkelijk onder elkaar schuiven – wat weer ruimte scheelt!

Een inklaptafel

In een compacte eethoek is een inklaptafel toch wel dé oplossing. Dit exemplaar heeft ook nog lades aan de zijkant, waardoor je hier bijvoorbeeld je bestek in kan opbergen.

Meer zien?

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Vision

Reageer op artikel:
Handige items en slimme oplossingen voor het inrichten van een studio
Sluiten