Geert Remmelink
Geert Remmelink Tips 1 mei 2016

Infographic: zo vul je jouw bar cart

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen!

Als je wel van een drankje houdt en regelmatig je vrienden bij jou thuis uitnodigt, heb je vast een mooie verzameling flessen drank. Die kun je uiteraard prima in een kast stallen, maar waarom zou je ze niet een plek geven op je eigen bar cart? Je kunt zo’n meubelstuk bij verschillende winkels kopen, maar als je er echt een persoonlijk pronkstuk van wilt maken kun je er ook zelf een in elkaar DIY’en. Zo’n bar cart vul je natuurlijk niet alleen met drank, maar bijvoorbeeld ook met mooi glazen, kannen en accessoires voor cocktails. Wil je zeker weten da je de bar cart vult met de juiste benodigdheden voor een gezellig avondje thuis? Onderstaande infographic helpt je een handje. Proost!

Nu je precies weet hoe jouw bar cart kunt inrichten, is het tijd om naar de winkel te rennen. Wil je liever zelf low-budget je eigen bar maken? Maak bijvoorbeeld van de KALLAX kast een strakke bar of transformeer een roltafel in een fancy bar cart. Je kan natuurlijk ook eerst nog even wat inspiratie opdoen om te ontdekken welke bar het beste bij jou past.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Infographic: zo vul je jouw bar cart
Sluiten