Hannah Westra
Hannah Westra Opbergen 15 nov 2015

Infographic: zo creëer je dé georganiseerde kledingkast

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen!

Of je nu een walk-in-closet of normale kledingkast hebt, het is altijd fijn als deze kast netjes opgeruimd is. Meestal gaat dat aan het begin van de week nog wel goed, maar naarmate de week vordert, veranderen die opgeruimde stapels kleding al snel in chaotische bergen. Daarom is het handig als de kledingkast goed georganiseerd is, want dat scheelt weer opruimen! Omdat het soms lastig is om de kledingkast door al die bergen kleren nog te zien, helpen we graag een handje. Begin met uitruimen en onderwerp jezelf ondertussen aan dit vragenvuur. Klaar? Dan kan het organiseren beginnen met deze handige infographic. En nu hopen dat het netjes blijft natuurlijk. Is je kledingkast écht te klein? Dan hebben we hier nog een aantal (allerlaatste) oplossingen voor je… Maar goed, eerst maar eens zorgen dat je een georganiseerde kledingkast krijgt!

Ruimte over in huis voor een mooie walk-in-closet? In dit artikel geven we je zeven slimme tips voor de kast uit je dromen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.strategiesonline.net

Reageer op artikel:
Infographic: zo creëer je dé georganiseerde kledingkast
Sluiten