Hannah Westra
Hannah Westra Tips 17 sep 2017

Infographic: wil je een lamp ophangen? Let dan hier op!

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen! En na vandaag is ook een lamp ophangen een eitje voor je.

Is het tijd voor wat licht in de duisternis? Een lamp verlicht niet alleen je interieur, maar zorgt ook voor sfeer en het kan zelfs een eyecather zijn (doet de Vertigo hanglamp van Petite Friture> een belletje rinkelen?). Maar een lamp ophangen kan wat frustraties met zich meebrengen.. Want hoe weet je welk formaat het beste boven je eettafel past? En hoog moet je ‘m hangen? Deze handige infographic helpt je verder!

Inspiratie

Nu nog een mooie lamp uitzoeken! Ter inspiratie hebben we onze favoriete lampen uit Scandinavische interieurs voor je op een rijtje gezet.

Een glazen lamp staat ook nog hoog op ons verlanglijstje. In deze shopping hebben we de mooiste exemplaren voor jou gezocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.furnishedup.com

Reageer op artikel:
Infographic: wil je een lamp ophangen? Let dan hier op!
Sluiten