Geert Remmelink
Geert Remmelink Tips 29 mei 2016

Infographic: zo ziet de werkplek van een creatieveling eruit

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen!

Een fijne werkplek vinden we allemaal belangrijk. Niet zo gek natuurlijk, want daar brengen we een groot deel van ons leven door. Op Roomed vind je genoeg gave werkplekken, zoals het nieuwe kantoor van Funda en dit creatieve kantoor in Kaapstad. Wat deze kantoren met elkaar gemeen hebben is dat ze vaak gerund worden door creatieve mensen. De vraag is natuurlijk waarom zij zo goed zijn in het creëren van creatieve werkplekken. Allereerst omdat ze creatief zijn natuurlijk. Maar als je goed naar de kantoren van creatieve mensen kijkt valt op dat een aantal zaken bijna altijd terugkomen. Een oud pand, open werkvloer en relaxe uitstraling zijn van die elementen die je in bijna elk tof kantoor wel tegenkomt. Visually maakte een handige infographic van de meest voorkomende elementen van een werkplek van een creatieveling. Handig, want zo kun jij in een oogopslag zien waaraan een toffe werkplek moet voldoen!

Bron: Visually

Wil je na het zien van deze infographic meteen aan de slag? Dan hebben we nog wel een paar goede tips voor je. Kijk je liever eerst nog even rond, dan mag je dit overzicht met de coolste werkplekken van 2015 zeker niet missen!

En omdat je nooit genoeg inspiratie kan hebben vind je hier nog een paar hele gave en creatieve werkplekken:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Infographic: zo ziet de werkplek van een creatieveling eruit
Sluiten