Infographic: stappenplan voor jouw eigen containerhome

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen!

Het vinden van een leuke stek is niet heel gemakkelijk. Een huis kopen is namelijk een duur grapje en ook huren is vaak niet heel goedkoop. Creativiteit is dus belangrijk als je jouw droomhuis wilt vinden (of maken!). Een goed voorbeeld van een creatieve oplossing zijn containerwoningen. Een container is namelijk goedkoop en gemakkelijk te plaatsen én ook nog een duurzame manier van bouwen. Bovendien kun je zo’n huis eenvoudig ‘uitbouwen’ met extra containers, superhandig! Als zo’n container jou wel iets lijkt hebben we een handige infographic voor. Hierin zie je wat er allemaal bij een containerhome komt kijken.

Voordat je zo’n container bestelt eerst nog even wat inspiratie opdoen? Bekijk dan deze gave projecten die helemaal van containers zijn gemaakt.

Reageer op artikel:
Infographic: stappenplan voor jouw eigen containerhome
Sluiten