Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tips 2 oktober 2016

Infographic: inspirerende quotes en tips over interieurontwerp

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen!

Het inrichten van je huis, beginnen aan een DIY project of een complete verbouwing plannen is super leuk. Je krijgt er altijd iets moois voor terug. Niet alleen qua design, maar ook qua gevoel. Met je nieuwe item of in je nieuwe kamer zul je je waarschijnlijk nog meer thuis voelen dan je al deed.

Maar.. we kunnen ons zo voorstellen dat je heel af en toe dat laatste zetje nodig hebt. Iemand die je vertelt dat het allemaal wel goed komt. En daar is deze Infographic, vol inspirerende quotes en tips, héél handig!

>> Met deze 7 tips overleef je een verbouwing

Ben je inspirerende quotes tegen gekomen die je echt nooit meer mag vergeten? Maak er dan een stylish poster van! In dit artikel geven we je vier handige tips.

Reageer op artikel:
Infographic: inspirerende quotes en tips over interieurontwerp
Sluiten