Geert Remmelink
Geert Remmelink Tips 23 jul 2018

Infographic: zo richt je jouw huis feng shui in

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen!

Je huis moet een plek zijn waar jij je prettig voelt en waar je ‘in harmonie’ kunt leven. Iets wat daarbij kan helpen is de Feng Shui aanpak. Deze Japanse filosofie gaat ervan uit fat je omgeving invloed heeft op jouw geluk en welzijn. Heel logisch eigenlijk, maar daarbij wordt een aantal principes gehanteerd. In deze video zie je hoe je in drie simpele stappen een Feng Shui omgeving creëert. Zo kun je bijvoorbeeld beter geen spiegel tegenover je bed plaatsen en zou het niet goed zijn om met je voeten richting de deur te slapen.

Japanse filosofie

Ook al sta je misschien sceptisch tegenover Feng Shui, het kan zeker geen kwaad om eens te ontdekken welke ideeën je uit deze Japanse filosofie kan halen. We kwamen een handige infographic tegen, die laat zien hoe je elke ruimte in huis Feng Shui inricht en indeelt.

Bron: Inhabitat

Nog meer lezen over Feng Shui

Het design van dit zwembad in Parijs is gebaseerd op de Feng Shui filosofie. En in een ander artikel leren we je om ook je werkplek Feng Shui in te richten.

De handigste infographics, talloze hacks en een eindeloze bron aan inspiratie. Rechtstreeks in je inbox. Meld je aan voor de Roomed Inspiratieboost.
[mc4wp_form id=”245779″]

inhabitat.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Infographic: zo richt je jouw huis feng shui in
Sluiten