Hannah Westra
Hannah Westra Decoratie 18 oktober 2015

Infographic: gordijnen ophangen? Hier moet je op letten

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen!

Gordijnen ophangen vraagt meestal om meer denkwerk dan je verwacht. Hoe je je gordijnen ophangt, heeft namelijk een grote impact op hoe een ruimte eruitziet. Wist je bijvoorbeeld al dat je een kamer zelfs groter kunt laten lijken als je gordijnen op de juiste manier ophangt? En dat is helemaal niet moeilijk. Check deze super handige infographic van Remodelaholic.com dus eerst even, voordat je nieuwe gordijnen aanschaft of oude opnieuw ophangt. Zo weet je in elk geval zeker dat je ramen – in welk formaat dan ook – er straks goed uitzien!

Wil je de gordijnen makkelijk opzij houden? Dan is deze IKEA hack ideaal. Gordijnen zijn op andere plekken in huis trouwens ook heel handig om ruimte te besparen. Wij verklappen je in dit artikel hoe. Zijn je oude gordijnen aan vervanging toe? Je kunt ze ook verven voor een nieuwe look!

www.remodelaholic.com

Reageer op artikel:
Infographic: gordijnen ophangen? Hier moet je op letten
Sluiten