Infographic: zo creëer je de perfecte keukenindeling

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen!

Een mooie keuken is vaak ook een opgeruimde keuken. Zo komt het keukendesign immers het best tot zijn recht en laten we eerlijk zijn: niets is fijner dan een opgeruimd werkblad. De keukenindeling kan daarbij een grote rol spelen en ook de styling van je keukenkastjes is van groot belang. Wanneer je alle ingrediënten en je servies netjes in een kastje zet, heb je op het werkblad immers meer ruimte voor mooie accessoires.

Deze infographic helpt je bij een goede keukenindeling. Kun je ook nog wel wat hulp gebruiken bij de juist opstelling? Check dan even deze handige infographic.

Bron: Trulia

Meer lezen over de keuken?

Een afzuigkap is niet alleen praktisch, maar kan ook dienen als eye catcher en in deze inspiratieboost laten we je de mooiste (fel) gekleurde keukens zien.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Infographic: zo creëer je de perfecte keukenindeling
Sluiten