Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 27 nov 2016

Infographic: de moderne stoel door de jaren heen

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieur stylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken.

En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen! Deze week: een overzicht een aantal verschillende moderne stoelen en de tijd waar ze uitkomen.

Na een lange dag lekker in je stoel ploffen

De ‘ultieme moderne stoel’ is nogal veranderd door de jaren heen, dat kun je heel duidelijk zien in deze infographic. Er zijn ontzettend veel verschillende designs de revue gepasseerd. Maar het opvallende aan dit overzicht is dat je bijna alle stoelen uit de verschillende periodes nu nog steeds ziet in de moderne interieurs van nu!

De állereerste moderne stoel is zelfs nog heel vaak aan de eettafel te vinden in de mooiste huizen met een Scandinavisch interieur. Check de stoel bijvoorbeeld in dit lichte huis vol vrolijke kleuren. En Eames Lounge Chair, spotten we (gelukkig!) nog steeds in heel veel binnenkijkers. Wist je trouwens dat deze stoel zestig jaar geleden voor het eerst werd geproduceerd? In dit artikel zetten we de meest iconische foto’s op een rijtje.

Veelzijdig en tijdloos dus. Kortom; een moderne stoel is eigenlijk gewoon een heel goede investering voor je interieur. Scroll snel naar beneden en bekijk welke moderne stoel jij het mooist vindt!

MEER LEZEN
Ben jij helemaal weg van deze verschillende moderne stoelen en wil je er eigenlijk gewoon zelf eentje aanschaffen, maar zit je een beetje krap in je budget? No problem! Wij hebben de mooiste moderne stoelen voor je op een rijtje gezet, allemaal met een klein prijsje! Check ze hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Infographic: de moderne stoel door de jaren heen
Sluiten