Infographic: de kersttafel dekken volgens de etiquette

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen!

It’s beginning to look a lot like Christmas! Sinterklaas is het land nét uit, maar wij zitten al volop in de kerstsferen. Hoewel we de kerstdagen zelf heel gezellig vinden, genieten we stiekem nog veel meer van de voorbereidingen. De lichtjes op straat, het versieren van de (alternatieve) kerstboom in huis en het bedenken hoe je de tafel gaat dekken tijdens de feestdagen. Houd je wel van tradities? Deze handige infographic van hayneedle laat precies zien wat je nodig hebt voor het dekken van de kersttafel en hoe het hoort volgens de etiquette. Bij zo’n chique diner past deze stijlvolle kersttafel met subtiele glamour bijvoorbeeld heel goed.

Toch liever iets minder richtlijnen bij het stylen van de tafel voor het kerstdiner? Ga voor Noorse sferen met deze tafel in Scandinavische stijl!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.hayneedle.com

Reageer op artikel:
Infographic: de kersttafel dekken volgens de etiquette
Sluiten