Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tips 21 feb 2016

Infographic: de juiste verlichting voor elke ruimte

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen!

Het zoeken van de juiste verlichting voor een bepaalde ruimte kan knap lastig zijn. Je wilt natuurlijk dat de lamp of spot er mooi uitziet, maar het gaat er vooral om dat de lamp doet waar ‘ie voor bedoeld is: het verlichten van werkplekken als de home office of keuken of het creëren van meer sfeer. En in deze twee voorbeelden zit een groot verschil! Deze infographic laat zien hoe jij de juiste verlichting kunt kiezen voor elke ruimte!

Bekijk ook deze infographic: hier moet je op letten bij het ophangen van een lamp

Zo, nu je precies weet welke verlichting je thuis moet hebben kun je je haasten naar de winkel, maar je kunt zelf ook een leuke lamp maken. Check onze DIY’s!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Infographic: de juiste verlichting voor elke ruimte
Sluiten