Hannah Westra
Hannah Westra Tips 5 mrt 2017

Infographic: de guideline naar een perfecte gallery wall

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen!

De gallery wall is echt niet meer weg te denken uit menig interieur. Ideaal als je zo gek bent op mooie beelden dat je aan één lijstje niet genoeg hebt. Daarnaast is het een simpele manier om je saaie (witte) muur op te leuken en een statement te maken. Maar waar begin je met zo’n muur? Want het moet wel allemaal kloppen natuurlijk. Deze infographic van Z Gallerie laat heel overzichtelijk alle must-knows zien voor het creëren van een eigen gallery.

Let op: reken de inches eerst even om naar centimeters voordat je daadwerkelijk begint aan jouw statement wall. Daarna hoef je alleen nog maar op zoek naar toffe prints! Om je een beetje op weg te helpen delen we in deze shop the look een aantal hele gave items uit een te gek Scandinavisch interieur.

Bron: Stadshem

Goed.. dat was alle praktische informatie, maar daar laten we het natuurlijk niet bij. Bekijk bijvoorbeeld eens deze binnenkijker voor een voorbeeld van een gallery wall met nonchalante look. En in deze Inspiratieboost zetten we nog veel meer mooie voorbeelden op een rijtje ter inspiratie. Wil je je kunstwerken echt op een bijzondere manier ophangen? Voeg dan meer elementen toe, zoals ene mooie wandlamp of een stoel. Daarnaast is het ook té cool om je lijsten in ‘laagjes’ op te hangen. Check vooral even dit artikel voor nog meer stijlvolle tips!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.zgallerie.com

Reageer op artikel:
Infographic: de guideline naar een perfecte gallery wall
Sluiten