Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tips 20 maart 2016

Infographic: alles wat je moet weten over je bank

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen!

De bank waar je elke avond na een lange dag werken op ploft, heb je waarschijnlijk uitgekozen omdat ‘ie lekker zit en goed in je interieur past. Maar heb je er weleens over nagedacht hoeveel lagen textiel, foam, kussen en veren er daadwerkelijk in je bank zitten? Wanneer je deze infographic doorleest is het misschien niet zo gek meer dat het één van de duurste aankopen is uit je interieur. Deze infographic van Visual.ly vertelt ons alles over de bank waar we dagelijks gebruik van maken. En tja.. vooral met kinderen heeft hij het soms zwaar te verduren!

Ben je benieuwd wat jouw sofa zegt over je persoonlijkheid? Check dan dit artikel!

Bron: Visual.ly

Is jouw bank behoorlijk ingezakt, maar wil je nog geen nieuw exemplaar kopen? Volg dan deze stappen en je bank zit weer heerlijk!

Reageer op artikel:
Infographic: alles wat je moet weten over je bank
Sluiten