Industriële loft met prachtige ramen en rauwe muren

Onze vrienden van Manners hebben stijl. Dat bleek wel weer toen we bij hun deze fantastische loft voorbij zagen komen. Heirloom Design Guild is verantwoordelijk voor het interieur dat naadloos aansluit op de rauwe muren en industriële elementen. Het oude gebouw staat in Atlanta en is voor zover mogelijk in de originele staat behouden.

Deze loft doet ons erg denken aan het voormalige huis in Brooklyn van acteur Channing Tatum. Bekijk hier het artikel!

loft
loft

In de loft zijn alle muren gebleven zoals ze waren: rauw en industrieel. Door de binnenmuren niet helemaal tot het plafond te bouwen, bleef de balkenconstructie intact en zichtbaar. Bovendien komt er ruim voldoende licht door de immense ramen. Het interieur staat vol vintage finds, zoals een oude stationsklok en industriële lampen.

loft

Achter de grijze wand is de master bedroom. Vanuit het bed heb je door de grote ramen prachtig uitzicht over de buurt. In tegenstelling tot de rest van het interieur is de slaapkamer vrij rustig gehouden. Hierdoor gaat de aandacht echt uit naar die prachtige ramen en rauwe muren.

loft
loft

Aangrenzend aan de woonkamer is de keuken gesitueerd. Ook de keuken heeft een industrieel interieur. het geoxideerde staal van de pilaar geeft de keuken wat meer kleur en daarnaast zorgt het ook voor een stoere look. De metalen meubels worden gecombineerd met houten kastjes met een vintage look. De tafel van oude buizen maakt de look helemaal af. Wist je dat je zo’n tafel ook zelf kunt bouwen? Bekijk onze DIY!

loft
loft

Door de lange snoeren van de te gekke lamp wordt de hoogte van de ruimte nog eens extra geaccentueerd. In de loft is een tweede verdieping gebouwd voor een tweede slaapkamer. Het woongedeelte en deze verdieping worden met elkaar verbonden door een oude wenteltrap. Zo cool!

>> 7x bijzondere trappen in huizen en openbare ruimtes

loft

Als je een industrieel interieur wilt, ben je natuurlijk in groot voordeel wanneer zo’n prachtig pand als deze kunt betrekken. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd, maar je kunt natuurlijk wel wat industriële elementen toevoegen aan je huidige interieur. Bekijk dit artikel voor tips en inspiratie!

www.manners.nl

Reageer op artikel:
Industriële loft met prachtige ramen en rauwe muren
Sluiten