Estelle Beukman
Estelle Beukman Uncategorized 11 jan 2018

Mannen opgelet: deze industriële loft is te gek

Deze industriële loft in Wit-Rusland is perfect voor mannen (of vrouwen) die van een stoere look houden. De woning is namelijk heel robuust een de bakstenen muren, veel staal en zichtbare bedrading. Tóch oogt het niet kil, door de juiste kleur- en materiaalkeuzes.

Hou jij van een industriële look? Met deze tripod vloerlamp kun je gemakkelijk een industrieel tintje toevoegen!

bakstenen muur

De woonkamer is het middelpunt van het huis. Hier kun je goed zien dat er een industriële stijl is toegepast; de bakstenen muur, de lamp met stoere elementen en de prachtige koperkleurige haard. De enorme witte loungebank vormt daarentegen weer een contrast, waardoor de stoerheid een beetje wordt verzacht.

grijze vloertegels

De koperen kleur die gebruikt is in de keuken, is precies hetzelfde als de kleur van de open haard. Leuk dat de kleuren met elkaar gematcht worden! Moet je dat kookeiland eens zien: prachtig! Net als in de woonkamer zie je ook dat hier originele lampen hangen. De lichtjes komen uit een soort van buizen.

industriële residentie

Hier zie je een mooi overzicht van de ruimtes. Het plafond is onwijs hoog, waardoor de woning ruim en groot is. Er is veel gebruik gemaakt van hout, wat zorgt voor een gezellige en warme sfeer.

robuuste uitstraling

De slaapkamer is stoer met de bakstenen details en het stalen hekwerk tegen de muur aan. De lichte vloer en het schilderij maken het geheel rustig. Het schilderij en de string lights geven de kamer een vrouwelijke en warme touch.

werkkamer

Wat een fijne werkplek is dit zeg. Deze ruimte is stijlvol aangekleed met het bureau en de twee stoelen. Deze zie je niet vaak! Ook heeft de kamer een groot raamwerk, waardoor er voldoende licht binnenkomt om te kunnen werken.

Psst..Dit appartement met een enorm panoramaraam wil je ook echt zien.

bakstenen muur

No girls allowed!

Meer foto’s

Hier kun je meer foto’s van dit mooie industriële appartement zien!

Bron: Freshome

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mannen opgelet: deze industriële loft is te gek
Sluiten