Industriële loft in Taiwan om jaloers van te worden!

Je kunt je ongetwijfeld voorstellen dat wij hier op de redactie meerdere malen per dag groen zien van jaloezie. Dat wil absoluut niet zeggen dat wij een ander niks gunnen of dat wij gewoon snel jaloers zijn; het heeft eerder te maken met de hoeveelheid gave huizen, die wij dagelijks checken. Deze industriële loft is weer zo’n gevalletje ‘doe mij die maar’.

HAO Design ontwierp de loft voor een stel en hun drie katten. Het ontwerpbureau verwisselde de oorspronkelijk marmeren vloer voor een industriële variant van beton. Een goede keuze als je het ons vraagt!

Wat een stoere tafel! Laten wij nou net een stappenplan voor de DIY versie van zo’n industriële eettafel klaar hebben staan..

Dat de bewoners gek zijn op hun katten blijkt algauw. De harige viervoeters hebben zelfs een speciaal huisje in het huis.

Als je thuis ook katten hebt, vind je dit wellicht ook leuk:

Gaaf is ook het contrast in deze loft tussen de sociale ruimtes en de privé kamers. Beide kamers zijn industrieel, maar waar de living veel beton en donkere bakstenen heeft, zien we in de privé ruimtes meer licht: witte bakstenen en gekleurde lijsten en wanden.

Eerder lieten we een ander Taiwanees huis zien, dat best wel op deze loft lijkt, maar dan net iets eclectischer!

design-milk.com

Reageer op artikel:
Industriële loft in Taiwan om jaloers van te worden!
Sluiten