Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 17 mrt 2019

Te gek: deze industriële loft heeft een toffe kleur blauw op de muur

We vonden het weer eens tijd voor een prachtig industrieel interieur waar we van gaan watertanden. En oh boy, die hebben we gevonden. Niet alleen heeft het onderstaande appartement een prachtige glazen wand, maar ook mogen we genieten van een mooie kleur op de muur.

Dat maakt deze industriële loft een feestje om naar te kijken.

industriele loft blauw slaapkamer

Als we zo’n glazen wand in de woonkamer/slaapkamer zien, dan zijn we altijd meteen al enthousiast. We zien deze glazen wanden steeds vaker in onze binnenkijkers verschijnen – and we love them. Vooral als je vanuit de woonkamer uitkijkt op zo’n toffe slaapkamer als deze, met een prachtige grijsblauwe kleur op de muur.

industriele loft blauw slaapkamer
industriele loft blauw slaapkamer

De matte verf zorgt ervoor dat het licht heel mooi in de kamer gereflecteerd wordt. Op plekken waar er veel licht in de kamer valt, lijkt het een hele andere kleur verf te zijn dan op plekken waar de schaduw op valt. Daar houden we van – zo raak je nooit uitgekeken op je muur, omdat ‘ie constant veranderd.

Maak je interieur af met een neutraal ladekastje met white wash finish en terracotta bloempotten – die op hun beurt weer prachtig matchen met de bakstenen muur. Doordat de kleur van het baksteen terugkomt in de accessoires, wordt ‘ie mooi bij de rest van het interieur getrokken.

industriele loft blauw slaapkamer
industriele loft blauw slaapkamer

De lichte eetkamer wordt ‘s avonds extra licht door de industriële lamp. Omdat de lampen alle kanten op schijnen, is er ‘s avonds vast geen donker hoekje meer te vinden. Dat snappen we maar al te goed, want naar dit prachtige interieur willen we natuurlijk altijd goed kunnen kijken.

industriele loft blauw slaapkamer

Als je het leuk vindt om af en toe (lees: dagelijks) de kunst aan de muur te vervangen voor iets nieuws, dan is het een origineel idee om fotolijsten links te laten liggen. Ga in plaats daarvoor voor clips aan de muur, waarmee je telkens weer iets nieuws op de muur kan hangen.

Dit werkt natuurlijk ook uitstekend voor een kinderkamer, waar kunstwerkjes gewisseld kunnen worden. Het is sowieso een manier om deze industriële loft nóg toffer te maken.

Meer mooie appartementen bekijken?

Bron: bosthlm

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te gek: deze industriële loft heeft een toffe kleur blauw op de muur
Sluiten