Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 1 mrt 2019

Ga voor een statement met industriële lampen boven de eettafel

Als je de lamp die op dit moment boven de eettafel een beetje zat bent, hebben we een toffe nieuwe optie voor je gevonden: een industriële hanglamp. Met zo’n toffe hanglamp geef je meteen een flinke hoeveelheid sfeer aan je eetkamer of keuken.

Daarnaast zien we in dit appartement allerlei simpele manieren om je interieur één geheel te laten worden. Kijk je mee?

industriële lampen boven eettafel
industriële lampen boven eettafel

Doordat de lampen geen lampenkappen hebben, is de volledige lichtbron zichtbaar. Fijn als je wel wat licht in je eetkamer of keuken kunt gebruiken. Voor extra sfeer raden wij aan om voor LED-lampen te gaan met een oranje gloed. Het is natuurlijk niet fijn om tijdens het eten in een felle lamp met wit licht te staren.

Door de flinke hoeveelheid licht in deze eetkamer, dienen de industriële lampen vooral als accessoire items. En terecht, want ze staan er prachtig en passen goed bij de rest van het stoere interieur. De rieten stoelen en het rode vintage kleed krijgen door de robuuste houten eettafel ook meteen een stoere touch.

industriële lampen boven eettafel

Een stijlvolle witte keuken vinden we altijd een feestje om naar te kijken. Deze keuken heeft een prachtige backsplash van grijs marmer, waarbij de vorm van het marmer ontzettend goed naar voren komt. Een perfecte keuze om een witte keuken niet té saai over te laten komen.

industriële lampen boven eettafel

Minstens net zo stoer als de eetkamer is deze woonkamer. De oude houten kast die als tv-kast wordt gebruikt lijkt wel een mooie vintage vondst. En daar staat zo’n donkerbruine bank dan weer ontzettend mooi bij. Door een kleed in dezelfde kleurtoon neer te leggen wordt het interieur een mooi geheel.

Ook een leuk detail: de zitkussens van de bank zijn een heel andere kleur dan de bank zelf. Dat zien we niet vaak! En we moeten zeggen dat we verrassend positief zijn over hoe het uitpakt.

industriële lampen boven eettafel
industriële lampen boven eettafel

Aan de andere kant van de woonkamer zien we twee prachtige glazen schuifdeuren, dé must have die we de laatste tijd veel terug zien in verschillende interieurs. Achter deze glazen deuren schuilt een kleine slaapkamer. Deze is erg rustig en wit gehouden. Ook lijkt de kamer ontzettend licht, mede door het daglicht dat door de glazen deuren schijnt.

Enne, zie je die mooie hanglamp in de hoek? Die past natuurlijk weer prachtig bij de industriële lamp in de eetkamer. Zo zeiden we al, in dit appartement zien we allerlei mooie manieren om je interieur één geheel te laten worden.

Binnenkijken in andere industriële interieurs?

Bron: fantasticfrank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ga voor een statement met industriële lampen boven de eettafel
Sluiten