Tessa Ham
Tessa Ham Binnenkijken 6 jun 2019

Deze keuken met stalen kastjes is de droom van iedereen die van de industriële stijl houdt

Industrieel en klassiek, het lijken twee interieurstijlen die mijlenver uit elkaar liggen en zijn daardoor niet de meest voor de hand liggende stijlen om in één huis te combineren. Dit huis laat zien dat klassieke details prima met een industriële sfeer zijn te combineren. Wat zeggen we, wij willen niets anders meer dan een visgraat vloer met industriële meubels.

Scroll gauw verder als jij ook een sucker bent voor industrieel, want van deze keuken ga jij héél blij worden. Niet alleen van de geweldige eettafel, maar ook door de stalen keukenkastjes die doen denken aan een professionele restaurantkeuken.

Industriële eettafel
Stalen keukenkastjes in industriële keuken

Wij zijn fan van de houten tafel in combinatie met de stalen poten, zeker met het bankje erbij. Door het vachtje erop krijgt het stoere geheel een zachte touch. Voor een speelsere look zijn aan de andere kant van de tafel mooie bruine lederen stoelen geplaatst. Samen met de stalen keukenkastjes is deze keuken de droom van iedereen die van een industriële stijl houdt.

Lees ook: Met behulp van deze 5 manieren geef jij je huis een industrieel interieur

Open stellingkast in industriële keuken

Een tip als dat bij jou ook zo is: een open stellingkast versterkt de industriële sfeer alleen maar nog meer. Er is nog een upside, want stalen keukenkastjes kunnen best kil en steriel overkomen. Door je spullen zo tentoon te stellen zorg je voor gezelligheid en huiselijkheid. Ook de prachtige visgraat vloer van een wat donkere houtsoort creëert warmte.

Visgraat vloer in industrieel huis

Klassieke elementen in industrieel huis

Die visgraat vloer zie je normaal gesproken vaker in een klassiek huis dan een industriële, maar door andere elementen snap je dat de eigenaren ook niet vies zijn van een klassiek interieur. De kroonluchter en gouden klok zijn bijvoorbeeld een mooi contrast met de rest van het huis.

Visgraat vloer
Visgraat vloer

Ronde spiegel boven de bank

De geweldige bank ziet er niet alleen uit als de meest comfortabele bank ter wereld, door zijn blauwe kleur brengt hij de woonkamer ook meer tot leven. Ook de ronde spiegel is een geweldige vondst. Je ziet het een stuk minder vaak dan een schilderij of poster boven de bank, maar daardoor is het des te leuker. Het creëert een speels effect en werkt ook nog eens ruimtelijk.

cleane slaapkamer
Cleane slaapkamer met balkon

Oase van rust

De slaapkamer is lekker clean en praktisch gehouden. Zo is er in plaats voor een nachtkastje nog voor een lange kast gekozen en zijn er extra haakjes geplaatst om kledingstukken aan op te kunnen hangen. Door het kleurenschema grijs en wit is de slaapkamer een oase van rust.

De kamer heeft één element waar we helemaal verliefd op zijn: de openslaande deuren naar het balkon. Zo kun je ‘s ochtends meteen uit bed rollen en van de eerste zonnestralen genieten op het balkonnetje.

Balkon
Balkon

Om het balkon één geheel te houden met de slaapkamer is er vooral gekozen voor veel wit. Door de vorm van de moderne stoelen wordt dat nooit saai. Daarnaast heeft het witte tafeltje een soort mozaïek. Vinden we leuk!

Meer industriële binnenkijkers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Fantastic Frank

Reageer op artikel:
Deze keuken met stalen kastjes is de droom van iedereen die van de industriële stijl houdt
Sluiten