Tessa Ham
Tessa Ham Binnenkijken 4 apr 2019

Wauw: deze industriële keuken heeft zwarte kastjes en een bakstenen muur

Wij houden wel van verrassende huizen, die een beetje buiten de lijntjes durven te kleuren. Wie had gedacht dat industriële en klassieke details goed samengaan? Nou, de eigenaren van dit prachtige huis dus. Doordat ze twee uiteenlopende stijlen durven te combineren, wordt het nooit saai.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft dit huis ook nog eens de keuken van onze dromen. Een bakstenen muur! Veel planten! Wijn aan de muur! 😉 Scroll gauw verder om dit pareltje te bekijken.

industriële keuken met bakstenen muur
industriële keuken met bakstenen muur

Fan van de industriële stijl? Dan zal je hart sneller gaan kloppen bij het zien van deze prachtige keuken. De zwarte keukenkastjes maken de keuken een strak en modern geheel, mooi gecombineerd met het houten keukenblad die weer zorgt voor een warmer gevoel.

Fake it till you make it

En dan hebben we het nog niet eens gehad over hét hoogtepunt van de keuken: de geweldige bakstenen muur. Ook een droom van jou? We snappen dat je niet heel makkelijk een bakstenen muur in je huis creëert. Maar wist je dat je bijvoorbeeld ook kan kiezen voor een fake bakstenen muur?

In de keuken is veel groen te vinden, we like! De planten tegen de bakstenen muur geven een geweldig effect. Het groen komt ook terug in de rest van de ruime open keuken/woonkamer. Je kan nooit te veel planten hebben, al zeggen we zelf.

industrieel huis
industrieel huis

Wat ons verder natuurlijk meteen opvalt in deze ruimte is het zwarte plafond. Dit zorgt voor een knus gevoel en past tegelijkertijd heel goed bij de zwarte keuken en de donkere details van de industriële eettafel en stoelen.

industrieel huis
industrieel huis met klassieke details

Dat de eigenaren van dit huis wel durven van de ‘standaard’ af te wijken mag duidelijk zijn. Dat zien we niet alleen aan het zwarte plafond, maar ook aan de klassieke details die overal opduiken in dit verder industriële interieur.

Check bijvoorbeeld eens de leuke lampen en de accessoires aan de muur. De zachtroze fauteuil – die er overigens uitziet alsof ‘ie superlekker zit – maakt het plaatje helemaal af.

badkamer met mooie accessoires

We zoomen ook even in op de zwart-witte badkamer. Dit is wel een badkamer die je in veel andere huizen ook tegenkomt: mooi, maar vooral erg praktisch. Denk aan het kastje onder de gootsteen, en het spiegelkastje erboven. Maar toch hebben de eigenaren er hun eigen touch aan weten te geven.

Hoe? Met een paar accessoires. Zeker de prachtige grote vaas met pauwenveren is natuurlijk een echte eyecatcher. Het is een simpele manier om je badkamer nét een wat prettigere ruimte te maken.

Verder dromen bij mooie binnenkijkers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bjurfors

Reageer op artikel:
Wauw: deze industriële keuken heeft zwarte kastjes en een bakstenen muur
Sluiten