De industriële keuken is de smaakmaker van dit appartement

Ben je – net als wij – in de afgelopen jaren fan geworden van de industriële stijl? Dat begrijpen we heel goed. Deze cleane, ruige look is steeds vaker in appartementen en huizen terug te vinden. Zoals in deze industriële keuken, waar een bakstenen muur matzwarte keukenkastjes en een stellingkast de stijl vertegenwoordigen. Vinden we leuk.

Ook een echte aanrader: een industriële slaapkamer.

Fan van SMEG koelkasten? Vaak zien we deze koelkast in het rood, zwart, lichtroze of lichtblauw. Deze koelkast is met zijn Italiaanse vlag echter wel next level. We kunnen ons voorstellen dat hier een Italiaans gezin woont. Moet ook wel, met zo’n mooie grote keuken. We kunnen  de geur van pasta’s en pizza’s al bijna ruiken!

Ook een prachtige toevoeging: de industriële lamp mét fancy kralen, waardoor de lamp nog net een tikkie origineler wordt. Een lamp waar de gloeilamp zichtbaar is zien we de laatste tijd wel vaker, maar door de kralen is er een persoonlijke touch toegevoegd. Een aanrader! Daarnaast past de lamp goed bij de vrij lichte bakstenen muur. Het contrast is lekker groot, en het matcht met de mat zwarte keukenkastjes.

Ook helemaal in de industriële stijl zijn de stellingkast en de zwarte stoelen. Simpel, strak en geen ronde vormen: op en top industrieel. Het rommelige tafelkleed doet eigenlijk af aan de rest van de keuken. We hadden de eettafel graag gezien zónder tafelkleed.

De woon- en slaapkamer worden slechts van elkaar gescheiden met een glazen wand. Oké, je hebt geen privacy in de slaapkamer, maar het is wél het prototype van een industriële room divider. En stiekem vinden we het heel stijlvol staan, want je slaapkamer is wél lekker ruimtelijk. In de slaapkamer wordt navy blauw met gouden accessoires gecombineerd, een mooie contrasterende combinatie die we graag terug zien.

Hallo hé, deze muur is prachtig! Het lijkt wel alsof het schilderij met verfvlekken verder geschilderd is op de hele muur in de woonkamer. Deze woonkamer is klein, maar door de glazen wand naar de slaapkamer en het tafeltje dat lijkt te zweven, valt dit niet op. Er is een klein beetje extra opbergruimte gecreëerd door wat planken aan de muur te hangen.

Nog meer woontips een industrieel interieur:

Bron: fantasticfrank

Reageer op artikel:
De industriële keuken is de smaakmaker van dit appartement
Sluiten