Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 29 okt 2018

Goals: deze industriële glazen wand tussen de woon- en slaapkamer

Een industriële glazen wand in je interieur is toch wel voor dé smaakmaker voor een industrieel interieur. We zien ze steeds vaker voorbij komen in onze binnenkijkers, en eigenlijk vinden we ze altijd prachtig. Dit appartement met glazen wand is ook weer zo’n pareltje.

Zou jij zelf ook zo’n glazen wand in je interieur willen hebben?

industriele glazen wand
industriele glazen wand

De woonkamer zelf is misschien niet zo bijzonder, maar de wand daarnaast des te meer. Wij snappen wel dat er gekozen is voor een industriële glazen wand. Denk je namelijk eens in dat de glazen wand er niet was geweest, en dit een witte muur was. Ja, daar wordt de ruimte ineens een stuk kleiner van!

Daarnaast laat de glazen wand ook nog een enorme hoeveelheid licht door, waardoor je een lichte slaapkamer hebt. En dat willen we allemaal, toch?

industriele glazen wand
industriele glazen wand

Die slaapkamer zelf, die mag er trouwens ook wel wezen. De prachtige afbeelding van de olifant steelt de show, omdat ‘ie 1) heel erg opvalt, en 2) prachtig bij het dekbedovertrek past. En daar houden we wel van, als het een beetje met elkaar matcht.

Het kleurenpalet van de slaapkamer is heerlijk neutraal gehouden, waardoor zelfs de badjassen matchen met de rest van het interieur.

industriele glazen wand
industriele glazen wand

Ook al zo mooi: de hal van het appartement is donkerblauw geschilderd. Het was niets ons eerste idee geweest, maar nu zijn we groot fan. Wat een warm welkom als je binnen komt!

Het lichte houten kastje valt lekker op (en dat mag, met van die mooie knoesten) en de blauwe velvet lamp gaat helemaal op in het interieur. Het feit dat het snoertje van de lamp niet weggewerkt is, dat vergeven we de eigenaar.

industriele glazen wand
industriele glazen wand
industriele glazen wand

De keuken is trouwens ook het benoemen waard. Hij past niet helemaal in het kleurenpalet (wij hadden bijvoorbeeld de houten stoelen mooi donkerblauw geverfd), maar kijk eens naar die prachtige backdrop. De langwerpige zwarte stenen staan immens chique.

Ook is opvallend dat er veel gebruik gemaakt is van rotan. De lamp, de zitting van de stoelen en de manden in de vensterbank. Door accessoires die gemaakt zijn van hetzelfde materiaal bij elkaar te clusteren, valt het materiaal extra op omdat het zo vaak terug komt. Een aanrader dus!

Nog zo’n prachtig appartement met een industriële glazen wand:

Deze prachtige loft heeft een industriële slaapkamer waar je u tegen zegt

Bron: stadshem

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Goals: deze industriële glazen wand tussen de woon- en slaapkamer
Sluiten